Toiduhügieeni baaskursus Current Status Not Enrolled Price 9 999 999,00 € Get Started Login Course Content Toiduhügieeni põhimõtted Sissejuhatus Toiduhügieen ja toiduhügieeni põhimõtted Mikroorganismid Mikroorganismid Niiskuse mõju mikroorganismide paljunemisele Temperatuuri mõju mikroorganismide paljunemisele Valguse mõju mikroorganismide paljunemisele Happesus toiduainetes Mikroobide hävitamine Toiduainetega levivad haigused Toidumürgistus ja toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja – infektsioonid Mitte-mikrobioloogilised toidumürgistused Mükotoksiinid ehk seenelise päritoluga mürgistused Parasitaarhaigused Toidu saastumine ja selle vältimine Toidu saastumine füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine Toidu säilitamine Toidu säilitamine ja toidu säilitamise viisid Lisaained Toidukaupade pakendamine ja märgistamine Toidukaupade pakendamine Toidukaupade märgistamine Kauba vastuvõtmine ja säilitamine Toidu säilitamisnõuded toidugruppide kaupa Toidu valmistamine 1 of 2