Meie toiduhügieeni e-kursus on 100% internetipõhine kursus. Sellelt kursuselt saad kõik vajalikud teadmised toiduhügieenist ning pärast kursuse läbimist väljastame ka vastava tunnistuse!
Õppekava rühm
Töötervishoid ja -kaitse
Õppekeel
Eesti
Õppe kogumaht
5 akadeemilist tundi
Õppekeskkonna kirjeldus
Internetipõhine õppekeskkond, mis asub veebilehel õppekeskkond
Kui õppijale on ligipääs kursusele võimaldatud, siis õppijal on õppekeskonnale ligipääs ööpäevaringselt kuni koolituse lõpetamiseni.
Täismahus õppeakava asub siin: õppekava
Kursuse sisu:
1. teema: Toiduhügieeni põhimõtted
2. teema: Mikroorganismid
3. teema: Toiduainete kaudu levivad haigused
4. teema: Toidu saastumine
5. teema: Toidu säilitamine
6. teema: Toidu valmistamine, toidukaupade pakendamine ja märgistamine
7. teema: Puhastamine ja desinfitseerimine
8. teema: Kahjuritõrje
9. teema: Toidukäitleja hügieen
10. teema: Enesekontrolli põhimõtted
11. teema: Õigusaktid
Tunnistus
Kõik kursuse läbinud saavad tunnistuse kui testi küsimustest vähemalt 75% on õigesti vastatud.
Koolitaja:
Aivar Pehme
kvalifikatsioon: majandusalane kõrgharidus, TTÜ
erialane kogemus: mitmeaastane kogemus toidukäitlemise ettevõte juhina
Kursus sisaldab
- Peatükke 26
- Testid 1
- Kestus 5 tundi
- Tase All levels
- Keel Eesti
- Õpilasi 1274
- Tunnistus Jah
- Hindamine Jah
-
Teema 1
-
Teema 2
-
Teema 3
-
Teema 4
-
Teema 5
-
Teema 6
-
Teema 7
-
Teema 8
-
Teema 9
-
Teema 10
-
Teema 11
-
Lõputest