K├╝psiste kasutamine- ja privaatsuspoliitika

K├╝psiste kasutamise ja privaatsuspoliitika teavitus sisaldab informatsiooni selle kohta, kuidas ja milleks Kiirkoolitus O├ť isikuandmeid kogub, t├Â├Âtleb ja jagab.

Privaatsuspoliitikas l├Ąhtutakse andmekaitse ├╝ldregulatsioonist (GDPR ÔÇô General Data Protection Regulation). Privaatsuspoliitika ├╝lesanne on kaitsta klientide privaatsust koosk├Álas Eesti Vabariigi seaduste ning Euroopa Liidu ├Áigusaktidega.

Privaatsustingimused reguleerivad isikuandmete t├Â├Âtlemist ja k├╝psiste kasutamist Kiirkoolitus O├ť veebilehel https://www.kiirkoolitus.ee (edaspidi veebileht).

Juhul kui tunned, et Kiirkoolitus O├ť on kuidagi sinu ├Áigusi rikkunud, anna sellest meile teada meilil info@kiirkoolitus.ee

M├Áisted

Isikuandmete t├Â├Âtlemine on igasugune veebilehe kasutaja (edaspidi kasutaja) isikuandmetega tehtav tegevus ÔÇô andmete kogumine, t├Â├Âtlemine, talletamine, parandamine v├Ái kustutamine.

Kasutajad on k├Áik isikud, kes k├╝lastavad veebilehte, tarbivad teenuseid v├Ái edastavad Kiirkoolitus O├ťÔÇÖle omalt poolt teavet.

Teenused on k├Áik Kiirkoolitus O├ť poolt pakutavad tasuta ja tasulised materjalid, tooted ja teenused.

Isikuandmete t├Â├Âtlemine

Kinnitades privaatsustingimused annad ├Áiguse andmete t├Â├Âtlemiseks koosk├Álas k├Ąesolevate privaatsustingimustega.

Kiirkoolitus O├ť kogub veebilehe kaudu allj├Ąrgnevaid kasutajate isikuandmeid j├Ąrgnevalt kirjeldatud viisidel:

  • kasutaja nimi ja e-posti aadress ÔÇô kasutaja poolt ├Áppematerjalide alla laadimisel, et edastada kasutajale materjalid.
  • kasutaja nimi ja e-posti aadress ÔÇô kui kasutaja liitub Kiirkoolitus O├ť uudiskirjaga, siis saadame talle ettev├Átte uudiseid ja teavitusi uuendustest;
  • veebilehe k├╝lastatavuse statistika ÔÇô Google Analyticsi, Facebook Pixeli abil.

Isikuandmete kasutamine

Kiirkoolitus O├ť kasutab isikuandmeid:

  • kasutajale teenuse osutamiseks, n├Ąiteks lepingu s├Álmimiseks ja t├Ąitmiseks, kasutajaga suhtlemiseks, arvete edastamiseks;
  • kasutaja e-posti aadressile teavituste saatmiseks uutest teenustest ja kampaaniatest, kuid seda vaid kasutaja eelneval n├Áusolekul.

Kiirkoolitus O├ť kasutab veebilehe k├╝lastatavuse statistikat veebilehe kasutajakogemuse parendamiseks ja efektiivsemaks turundamiseks.

Kasutajal on igal ajal ├Áigus keelata oma isikuandmete t├Â├Âtlemine, v├Ąlja arvatud juhul, kui see on vajalik lepingust tuleneva n├Áude t├Ąitmiseks, sh teenuse osutamiseks.

Isikuandmete edastamine kolmandatele isikutele

Kolmas isik on Kiirkoolitus O├ť lepingupartner, kes t├Â├Âtleb isikuandmeid ja kelle toote v├Ái teenuse abil pakub Kiirkoolitus O├ť kasutajale teenuseid.

Kiirkoolitus O├ť kasutab igap├Ąevaseks tegevuseks kolmandaid isikuid, kes pakuvad:

  • Radicenter ÔÇô veebilehe majutust
  • Google ÔÇô veebilehe kasutusstatistika anal├╝├╝si
  • Facebook ÔÇô sotsiaalmeedia kasutamist ja sotsiaalmeedia statistika anal├╝├╝si
  • Montonio Finance ÔÇô edastame maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud t├Â├Âtleja Montonio Finance UAB-le

Lingid teistele lehtedele ja manustatud sisu

Osadel lehtedel v├Áivad olla viited teistele kodulehtedele v├Ái sisaldavad manustatud sisu, n├Ąiteks Youtube videod.┬á Manustatud sisu tarbimisel tehnilises m├Áttes k├╝lastad teist kodulehte, kus kehtivad selle kodulehe tingimused.┬áNeed lehed v├Áivad teie kohta koguda andmeid, asendada k├╝psiseid v├Ái edastada teie andmeid kolmandatele osapooltele.

Isikuandmete s├Ąilutamine ja turvalisus

Kiirkoolitus O├ť s├Ąilitab isikuandmeid nii kaua, kuni see on eesm├Ąrgi t├Ąitmiseks v├Ái seadusest tulenevalt vajalik. N├Ąiteks meililistis olevat e-maili aadressi seni, kuni kasutaja avaldab soovi see sealt eemaldada.

Kiirkoolitus O├ť rakendab k├Áiki m├Áistlikke meetmeid t├Â├Âdeldavate isikuandmete kaitseks. Juurdep├Ą├Ąs isikuandmete muutmiseks ja t├Â├Âtlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel ning k├Áikide kasutajate isikuandmeid k├Ąsitletakse kui konfidentsiaalset informatsiooni.

Kasutaja ├Áigused

Kasutajal on ├Áigus igal ajal:

  • avaldada soovi juurdep├Ą├Ąsuks enda andmetele;
  • n├Áuda isikuandmete parandamist, t├Ąiendamist v├Ái seaduses etten├Ąhtud tingimustel ka kustutamist;
  • n├Áuda isikuandmete t├Â├Âtlemise piiramist;
  • n├Áuda isikuandmete ├╝lekandmist.

Oma ├Áiguste kasutamiseks tuleb kasutajal saata e-posti aadressile info@kiirkoolitus.ee vastavasisuline sooviavaldus.

Kui kasutaja kuulub Kiirkoolitus O├ť meililisti, on tal v├Áimalik kustutada end meililisti nimekirjast ja loobuda edasistest kirjadest kirja l├Ápus oleva lingi kaudu. K├╝psiste kasutamise piiramiseks saab kasutaja teha vastavad valikud oma veebilehitseja seadete alt.

Kui Kasutaja usub, et tema ├Áigusi on isikuandmete t├Â├Âtlemisel rikutud, on tal ├Áigus p├Â├Ârduda Andmekaitse Inspektsiooni poole.

K├╝psised

Kiirkoolitus O├ť veebilehel kasutatakse k├╝psiseid, eesm├Ąrgiga tagada parem kasutajakogemus ja efektiivsem turundustegevus ning koguda kasutusstatistikat.

K├╝psis on v├Ąike tekstifail, mille veebilehitseja automaatselt kliendi poolt kasutatavasse seadmesse salvestab. K├╝psiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas klient veebilehte kasutab, et kliendi jaoks veebilehe kasutamist isiklikumaks ja kasutajas├Ábralikumaks muuta. K├╝psised v├Áivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, n├Ąiteks Google ja Facebook. K├╝psisefailid ei ole arvuti jaoks ohtlikud.

K├╝psiseid on kahte t├╝├╝pi:

  1. P├╝sivaid k├╝psiseid, mis j├Ą├Ąvad kasutaja arvutis olevasse k├╝psiste faili p├╝sivalt. Neid v├Áidakse kasutada n├Ąiteks kasutaja kui veebilehe korduvk├╝lastaja ├Ąratundmiseks ja veebilehe sisu kohandamiseks vastavalt kasutaja vajadustele v├Ái statistiliste andmete kogumiseks.
  2. Seansik├╝psised on ajutised ja kaovad, kui kasutaja veebilehelt lahkub v├Ái oma veebilehitseja sulgeb. Seansik├╝psiseid v├Áidakse kasutada veebilehe teatud funktsioonide, n├Ąiteks teenuse v├Ái toote taotlemise jms v├Áimaldamiseks.

K├╝psiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas veebilehte kasutatakse, et seda kasutajatele isiklikumaks ja kasutajas├Ábralikumaks muuta. Lisaks aitavad k├╝psised koguda kasutajastatistikat, mis v├Áimaldab m├Á├Áta ja parandada veebilehe toimivust ning annab alusandmed, et viia l├Ąbi efektiivne turundustegevus.

Kasutaja loetakse k├╝psistega n├Áustunuks, kui tema veebilehitseja seadistustes on k├╝psised lubatud. Veebilehitsejad lubavad tihtipeale vaikimisi k├╝psisefailide s├Ąilitamist tarbija seadmesse. Kasutaja v├Áib oma seadmes k├╝psiste kasutamise ├Ąra keelata v├Ái need kustutada, muutes oma veebilehitseja vastavaid seadeid. K├╝psiste mittekasutamisel ei pruugi veebileht korrektselt t├Â├Âtada. Juhiseid brauserist k├╝psiste kustutamiseks ja seadistamiseks: Chrome, Internet Explorer.

Kasutusstatistika kogumiseks kasutab Kiirkoolitus O├ť Google Analytics teenust, kogudes andmeid k├╝lastatud alalehtede, k├╝lastusaja ja muu statistika kohta.

Google Analytics v├Áib siiski koguda andmeid kasutajate aktiivsuse kohta ka ilma k├╝psisefaile kasutamata. Selleks, et Google Analytics ei saaks andmeid kasutada, paigalda oma seadmesse Google AnalyticsÔÇÖi blokeeriv rakendus: Google Analyticsist loobumise brauserilaiend.

J├Ąrgnevate linkide kaudu leiab rohkem informatsiooni Facebooki reklaamide ja Facebook Pixel kohta.

Privaatsustingimuste muutmine

Kiirkoolitus O├ť j├Ątab endale ├Áiguse muuta privaatsustingimusi ├╝hepoolselt. Privaatsustingimused on oma uusimas versioonis alati veebilehel saadaval.

Autori├Áigus

Kui pole m├Ąrgitud teisiti, on kogu veebilehe sisu autori├Áiguste valdaja Kiirkoolitus O├ť. See t├Ąhendab, et sisu kasutamine mis tahes kujul (ka osaliselt) on lubatud ainult Kiirkoolitus O├ť loal.

Igale koopiale peab olema lisatud siinsele veebilehele viitav link.

K├Áigi privaatsustingimuste ja andmet├Â├Âtluse kohta tekkivate k├╝simustega palume v├Átta meiega ├╝hendust info@kiirkoolitus.ee

Scroll to Top